Visuaalista ilmettä – Logo

No niin, vastaperustetun yrityksen toiminnan rakentamisessa on kaikenlaista puuhasteltavaa, suurin osa varsin mielenkiintoisia asioita. On viranomaismääräysten täyttämistä, pankki- ja vakuutuspalveluiden kilpailuttamista, siinäpä ne oikeastaan ”pakolliset” on, toki tärkein on se asiakassuhteiden luominen ja hankkiminen – olla lupausten ja luottamuksen arvoinen.

Sitten on näitä, oikeastaan vapaaehtoisia mutta itseään kunnioittavalle yritykselle hyvin tärkeitä asioita. Keksi osuva nimi, mieti miten lähdet web-sivujen kanssa liikkeelle, mikä on yrityksen ”värimaailma” ja mitä sillä haluat viestiä. Äkkiseltään voisi ajatella että mm. logo on yksi sutaisu, vähän värikynää ja paperia, niin siitä se syntyy. Jossain tapauksissa näin voi olla, joillekin visuaalisen maailman rakentaminen on helppoa, joillekin hieman haastavampaa. Itselle tämä oli ehkä molempia. Erilaisia versioita logosta liikkui vaikka kuinka, väreissäkin mentiin laidasta laitaan. Lopulta sitä silmä sitten alkaa pysähtymään johonkin malliin enemmän kuin toisiin, ja se on siinä sitten.

Osakeyhtiöllä tulee olla hallitus.  Itseään kunnioittava hallitus ottaa homman vakavasti, seuraa tilannetta tiukasti, ajaa omistajien tahtoa, haastaa ja sparraa. Meillä myös ja meillä myös hallitus pääsi sanomaan painavan sanansa siihen onko logo käyttökelpoinen – hyväksyntä tuli ja tällä nyt lähdetään liikkeelle, olkaa hyvä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *